Brønshøj familie vandt for bedste genbrugshjem
Man har de sidste mange uger kunnet opleve familien Nordentoft fra Brønshøj i TV2 programmet ”Genbrugshjem”, hvor to familier hver skulle sætte flere af hjemmets rum i stand af genbrugsmaterialer. I sidste uge kunne familien så kalde sig vindere af programmet og en præmie i form af et picnic køkken ombygget af en Christianiacykel. -Vi […]

Man har de sidste mange uger kunnet opleve familien Nordentoft fra Brønshøj i TV2 programmet ”Genbrugshjem”, hvor to familier hver skulle sætte flere af hjemmets rum i stand af genbrugsmaterialer.
I sidste uge kunne familien så kalde sig vindere af programmet og en præmie i form af et picnic køkken ombygget af en Christianiacykel.
-Vi har jo vidst vi vandt de sidste tre måneder og har skullet holde det forholdsvis hemmeligt. Men det er jo svært at sige til sine små børn, at de skal holde noget hemmeligt, så jeg er sikker på, der er flere, der har vidst det, fortæller Jacob Nordentoft, der sammen med sin kone Lærke og parrets fire børn og kæledyr stadigvæk er rigtig glade for det resultat de fik lavet i deres hus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top