Bliv en bedre fotograf – og dus med dit kamera
Skab stærke billeder med gode historier

Er du træt af kedelige billeder? Kunne du tænke dig at lære principperne for god komposition? Og lære at tage dynamiske billeder med en god fortællende historie? Og så på bare to timer?
Så kom på Rytterskolen ved Brønshøj torv onsdag den 1. oktober og få en underholdende aften, hvor den kendte fotograf Michael Altschul fra Visuelmedie vil lære dig en håndfuld tricks og gode fif til at skabe billeder som udtrykker en historie, og sætter vores følelser i sving. Billeder som vi kan grine af, smile af, forarges over, undres over, varmes ved.
Fotograf Michael Altschul fra Visuelmedie har de sidste 24 år arbejdet freelance for en lang række danske og udenlandske medier, mere end 1.500 små og store virksomheder, ministerier, ambassader m.v. Han bruges flittigt af politikere og andre kendte personer, og underviser også på RUC som ekstern lektor i visuel kommunikation.
Det er denne viden og erfaring han deler ud af på den korte intro til at tage bedre billeder.
Tag gerne dit kamera med. Der skal laves en lille øvelse, og du får også mulighed til personlig hjælp/sparring efter foredraget.
Billet 40,- kr. på Brønshøj Bibliotek eller via hjemmeisiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top