1. hjælp på vej til Brønshøj Gadekær – måske
IMG_3929.jpg
Brønshøj Gadekær – mere mose end kær. Foto: ef.
Efter en henvendelse fra Brønshøj-Husum Avis om de lidt miserable tilstande i Brønshøj Gadekær med en kraftig tilgroning og en lav vandstand, har Center for Drift Nord været ude for at se på forholdene og har noteret, at der er behov for beskæring af tagrør og dunhammer. – Fordi vi også i den forgangne vinter […]

Efter en henvendelse fra Brønshøj-Husum Avis om de lidt miserable tilstande i Brønshøj Gadekær med en kraftig tilgroning og en lav vandstand, har Center for Drift Nord været ude for at se på forholdene og har noteret, at der er behov for beskæring af tagrør og dunhammer. – Fordi vi også i den forgangne vinter har gennemført en lignende indsats i samme gadekær, har vi på nuværende tidspunkt ikke planer om at gentage opgaven. Vi vil dog arbejde på at finde ressourcerne til denne opgave, så den kan blive løst så hurtigt som muligt, siger Anders Melamies, der er centerchef for Center Drift Nord.
Han tilføjer, at det ligeledes er noteret, at vandtilførslen til gadekæret har manglet, og har bedt om at vandtilførslen bliver genetableret. Han forventer, at denne opgave bliver løst inden for de nærmeste uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top