Tilbud til alle pensionister og efterlønsmodtagere
Fællesrådet for omsorgsarbejdet i Brønshøj-Husum-Utterslev går ind i den 56. sæson, og alle pensionister og efterlønsmodtagere er velkommen i én eller flere af klubberne. I alle klubber lægges vægt på, at det skal være hyggeligt

– Vi har hyggeklubber, kortspil (whist og bridge), afspænding, tysk, engelsk og samfundsorientering.

Sprog er til rejsebrug og daglig tale og foregår på små hold. Afspænding med let motion er også små hold og det modvirker bl.a. infiltrationer og anbefales af mange læger. Vi har også et hold i stolegymnastik, hvor alle kan være med, fortæller fællesrådets mangeårige formand, Selma Svensson.
– Samfundsorientering er et meget populært hold, hvor vi har haft den samme lærer i 32 år og har nu besluttet at få en ny lærer. Det bliver et kendt navn fra Brønshøj – nemlig historikeren og journalist Kaare Vissing, tilføjer hun.

Indtegning i næste uge
Pensionister, der af helbredsmæssige grunde ikke kan klare offentlige transportmidler, kan mod et tillæg blive kørt til og fra” de daglige klubber ”. Indtegning til klubberne finder sted onsdag den 20. august, kl. 12-14 i Pensionistcentret på Brønshøjvej 12 A og torsdag den 21. august, kl. 12-14 i Kobbelvænget 62, kld. Her bydes på en kop kaffe, hvor man samtidig kan se de hyggelige lokaler. Klubberne starter den 1. september, og allerede den16.september er der arrangeret bustur til Orø. Der bliver også afholdt busture til udlandet og i Danmark på 5 eller 6 dage.
Interesserede kan få program tilsendt og høre mere om aktiviteterne ved at ringe til formand Selma Svensson tlf. 38 28 34 08 eller kasserer Ingrid Jensen på tlf. 38 60 23 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top