Så begynder pigespejderne igen
De-grønne-pigespejdere.jpg
Foto: Privat.
De grønne pigespejdere fra Bellahøj har i år været på én uges sommerlejr sammen med 250 andre pigespejdere på Egemose Centret ved Ganløse

På lejren prøvede pigerne sig af med aktiviteter som træklatring, bygning af svævebane og tømmerflåder. Gennem aktiviteter som Lille Nørd og Store Nørd, tinstøbning, smedje og natursti fik pigerne kendskab til naturen og fysikkens verden. Men også sociale færdigheder, som samarbejde blev prøvet af. Der var selvfølgelig også plads til leg og gøgl, som indianer, Robin Hood. I middagspausen kunne man køre i tog, og om aften tilberedtes maden over bål– alle hjælper til – og selv de mindste piger sov i telt.
Som spejder lærer man ikke kun om naturen, men også sig selv og sine egne styrker og svagheder. Pigerne vokser af at være væk fra far og mor. De bliver vist tillid og får ansvar for sig selv og gruppen. Det sker på forskellige niveauer alt efter alder – de yngste der selv skal vaske op, til de ældre som kommer på vandretur med overnatning væk fra lejren og de voksne ledere. Bellahøj gruppen starter op igen den 19. august, med masser af udendørs aktiviteter, løb og andre sjove ting. Så i er meget velkommende til at komme ned og se hvad vi laver, hvis du har er en pige på 6 år, eller derop efter.
Kontakt: Lilli Sørensen 38607814 Mødedag Tirsdag fra kl 17.30 i Bellahøj kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top