Pia Olsen Dyhr opstiller i København
Pia-Olsen-Dyhr-05-34-14.jpg
Pia Olsen Dyhr ved Brønshøj Gadekær. Foto: Kaj Bonne.
Brønshøj-Husum Avis havde i sidste uge sat SF´s formand Pia Olsen Dyhr stævne på en kaffebar på Brønshøjvej

Pia Olsen Dyhr har de sidste ni år boet i et villakvarter i Brønshøj med mand og børn, og til næste folketingsvalg kan københavnerne også stemme på hende, da hun nu stiller op i Københavns Storkreds.

Pia Olsen Dyhr er 43 år og uddannet cand.scient.pol. Hun har siddet i Folketinget siden 2007 og været handels- og investeringsminister samt transportminister, men trådte ud af regeringen i januar 2014 sammen med de øvrige ministre fra SF. – Det er ingen hemmelighed, at jeg ville have foretrukket, at vi blev i regeringen, og på den måde var med til at skabe resultater, siger Pia Olsen Dyhr, men peger også på at SF i sin nuværende position bedre har mulighed for at udtrykke partiets holdninger og meninger. SF var i januar i en af sine værste kriser med udtræden af regeringen, flugt af unge ambitiøse medlemmer og en partiformand, Annette Vilhelmsen, der fuldstændig måtte slippe tøjlerne og styringen af partiet.
I februar blev Pia Olsen Dyhr ny partiformand, valgt uden modkandidat, og det ser ud til, at hun med succes har skabt stabile tilstande i partiet og er i gang med at genvinde vælgere fra især Enhedslisten og Socialdemokraterne.
I næste uge bringer Brønshøj-Husum et interview med Pia Olsen Dyhr om SF, om landspolitik og om bydelen Brønshøj-Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top