Malthe Thomsen får ikke lov at rejse hjem
birgitte-og-malthe.jpg
Birgitte og Malthe Thomsen. Foto: Privat.
Selvom pædofilisigtede Malthe Thomsen i sidste uge blev renset af 12 børn, skal han alligevel forblive boende på Manhattan og indtil tidligst den 17. september. Det giver efterhånden familien store økonomiske problemer

22-årige Malthe Thomsen for Brønshøj, der sidder sigtet for at have krænket 13 børn, under sin praktikperiode som pædagog på en skole i New York. I torsdags fik han så udsat sin domsafsigelse.
Anklagemyndigheden har bedt om mere tid, da kronvidnet – en græsk-amerikanske kvinde, der havde anmeldt Malthe Thomsen, er taget på ferie.
Men Malthe Thomsens advokat, Jane Fisher-Byrialsen er positiv, især hvor det kom frem, at 12 af børnene blankt afviser at han skulle have krænket dem og det gør at sagen efterhånden kommer til at smuldre for anklageren. Men Malthe må fortsat bliver på Manhattan iført elektronisk fodlænke.
Næste retsmøde finder sted den 17. september og i værste fald kan anklagemyndigheden trække sagen til den til den 27. december. Malthe Thomsen og hans mor, Birgitte Thomsen, er selvfølgelig kede af forlængelsen, som kommer til at få store økonomiske konsekvenser for dem, og lige nu har hun efterladt sin søn for at tager hjem til Brønshøj for at passe sit job som leder af en institution.

I sidste uge blev der også afholdt demonstration udenfor den Amerikanske Ambassade på Østerbro, hvor flere af Malthes venner og folk fra de pædagogstuderendes fagforening havde taget opstilling, for at ytre deres mening om hvor dårligt Malthe er blevet behandlet af det Amerikanske retssystem og sætte fokus på, at man trods alt er uskyldig til det modsatte er bevist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top