Intromøde for nye Natteravne
Natteravnene i Husum indbyder til introduktions- og oplysningsaften mandag den 18. august, kl. 18.30 på Husum Bibliotek i lokalet på 2. sal. Udover medlemmer af de lokale Natteravne, vil der på mødet også være repræsentanter for blandt andet Områdefornyelse Husum og Husum for Alle. Endvidere deltager gadeplansmedarbejdere og politikere. Natteravnene er frivillige voksne, der færdes […]

Natteravnene i Husum indbyder til introduktions- og oplysningsaften mandag den 18. august, kl. 18.30 på Husum Bibliotek i lokalet på 2. sal. Udover medlemmer af de lokale Natteravne, vil der på mødet også være repræsentanter for blandt andet Områdefornyelse Husum og Husum for Alle. Endvidere deltager gadeplansmedarbejdere og politikere. Natteravnene er frivillige voksne, der færdes i lokalområdet i hold på tre iført gul beklædning. Formålet er at skabe større tryghed på gader og pladser blandt unge, at observere og være synlige samt at kunne hjælpe børn og unge, der er kommet i uheldige situationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top