Indvielse af nyt klubhus til FIX
mg_0230.jpg
Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen kunne efter sin indvielsestale styrke sig med pølser og brød. Foto: Christian Ove Carlsson.
– Sport kræver mere end gode omklædningsrum, sagde kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, da han forrige fredag kunne indvie det nye klubhus hos fodboldklubben på Brønshøj Kirkevej. – Hver eneste gang vi har renoveret eller bygget et nyt idrætsanlæg, så er der grund til at glæde sig. For vi vil helst kunne tilbyde alle […]

– Sport kræver mere end gode omklædningsrum, sagde kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, da han forrige fredag kunne indvie det nye klubhus hos fodboldklubben på Brønshøj Kirkevej.
– Hver eneste gang vi har renoveret eller bygget et nyt idrætsanlæg, så er der grund til at glæde sig. For vi vil helst kunne tilbyde alle klubber i København, det Boldklubben FIX får i dag – men det er en stor opgave, sagde Carl Christian Ebbesen ved den officielle åbning af klubhuset.
– Der findes gode kombinationer – og der findes dårlige. Et medlemstal der bare voksede – sammen med nogle gamle nedslidte faciliteter, det var absolut i kategorien af dårlige kombinationer for Boldklubben FIX. Jeg håber, at I bliver glade for det tidssvarende klubhus, at det bliver en god ramme om jeres klubliv, og at det kan opfylde nogle af jeres ønsker om bedre muligheder i Boldklubben FIX. For sport kræver mere end bare gode omklædningsrum, så der er også blevet bedre plads til de sociale aktiviteter, fortsatte borgmesteren, der også benyttede lejligheden til at hylde foreningslivet og alle de mange frivillige bag Boldklubben FIX.
– Det er jeres arbejde, der gør en forskel i hverdagen. Jeres indsats fortjener et godt sted at klæde om, at mødes med klubkammeraterne, at vaske fodboldstøvlerne – eller måske ærgres over et nederlag og en dum dommer. Jeg håber også, at sejrssangen vil komme til at gjalde ude i omklædningsrummet, når I, forhåbentlig rigtig mange gange fremover, går ind og skråler: ”Hvem var det, der vandt i dag..”, sluttede Carl Christian Ebbesen.

Stort frivilligt arbejde
En del af det nye klubhus er helt nybygget og en del er genopretning af det tidligere klubhus, som oprindeligt var en barak fra Ålborg Lufthavn. Det nye klubhus er finansieret af Københavns Kommune og klubbens medlemmer har selv lagt et stort frivilligt arbejde i etableringen af klubhuset, der kan tilbyde medlemmerne og de gæstende hold langt bedre forhold.
EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top