Fantastisk Festival i Bystævneparken
Bystævneparken-14-35-14.jpg
Der var omkring 400 gæster i teltet, da musikken spillede op. Foto: Kaj Bonne.
Gamle slagere og kendte evergreens fik beboerne ud på dansegulvet

Vejrguderne drillede og gav både regn og sus i skørterne, men det var ikke noget, der generede de glade plejehjemsbeboere, der rigtig var i festivals humør. Bystævneparkens fem plejehjem afholdt i sidste uge Sommer Festival 40 års jubilæum i tre dage, hvor de blandt andre fik besøg af Bakkesangerinderne, Johnny Reimer, Keld og Hilda, Anne Herdorf, Elvis og Kim Larsen Show
Ude på plænen, som forbinder de fem plejehjem, var der sat et kæmpe cirkustelt, op og indenfor var der linet op med dækkede langborde, hvor der blev serveret fadøl, frokost og is fra Ismageriet.
-Vi har haft omkring 350-400 beboere og pårørende i teltet hver dag. Det har været en fantastisk oplevelse, og beboerne har været hamrende trætte men meget glade dagene efter, fortalte centerleder Susanne Christensen, der sammen med alle lederne og personalet har brugt rigtig meget tid på at få de imponerende arrangementet op at stå.
-Det kan lade sig gøre, fordi vi er fem plejehjem, der deler udgiften og så har vi søgt Bystævne Parkens Venner og Partnerskabs Puljen om støtte, og det har vi fået, sagde Susanne Christensen, der også har været glad for alle de frivillige, der har stået i baren og solgt alt fra popcorn til loppemarkedsting i boderne.
Hele det store arrangement blev afsluttet i fredags med en kæmpe fest hvor der var dækket op med lange hvide duge, kandelabre, blomsteropsatser og serveret en gourmet menu. More Jacks med Keld Heick, Stig Rossen, Jesper Asholt og Jesper Lohmann kom og gav numre som ”Åh Marie jeg vil hjem til dig” og ”Mandalay”.
Aftenen og de tre festlige dage fik sat sit sidste punktum med et kæmpe festfyrværkeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top