Brønshøj er billigst
Der bliver rift om de billige studieboliger i den kommende tid. Boligsiden.dk har her lavet en guide til de allerbilligste ejerlejligheder i de store studiebyer. I København og Aarhus kan du blive boligejer for under 500.000 kroner. Allerede nu sidder de studerende klar i startboksen og venter på at finde ud af, om de er […]

Der bliver rift om de billige studieboliger i den kommende tid. Boligsiden.dk har her lavet en guide til de allerbilligste ejerlejligheder i de store studiebyer. I København og Aarhus kan du blive boligejer for under 500.000 kroner.
Allerede nu sidder de studerende klar i startboksen og venter på at finde ud af, om de er kommet ind på drømmestudiet. Og ikke mindst i hvilken by de kan se frem til at tilbringe de næste mange år. Det er nemlig den altafgørende oplysning, der mangler, inden boligjagten kan sættes ind. Og alt tyder på, at der også i år bliver kamp om de billige boliger.
-Der bliver talt og skrevet rigtig meget om boligmangel blandt de studerende, om penge under bordet og sofaer, der lånes ud til boligløse studiefæller. Med stigende salgspriser og faldende salgstider er der ingen tvivl om, at konkurrencen er hård blandt køberne. Hvis man ønsker at bo i egen ejerlejlighed, er der igen foræringer på boligmarkedet, men man kan blive boligejer for omkring en halv million kroner. Hvis man på nogen måde kan skaffe midlerne, er det gode alternativer til et kollegieværelse eller et dyrt lejet værelse, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Bolig­siden.dk, og fortsætter:
-Der er også andelsboliger, der er billiger end lejlighederne her. Der skal man dog være meget opmærksom på, hvor høj boligafgiften er, og hvordan foreningens økonomi er. Det kan være fristende at købe en andelsbolig til en krone, men her bør man være ekstra på vagt og alliere sig med en professionel rådgiver, der kan hjælpe med at belyse alle forhold i boligkøbet, fx om man som andelshaver kommer til at hænge på en eventuel gæld i foreningen. Til gengæld ligger de billige andelsboliger ofte mere centralt end de billige ejerlejligheder, der tit er placeret i yderkanten af kommunen, siger Birgit Daetz.
Boligsiden.dk har lavet en liste over de billigste ejerlejligheder i de store studiebyer. Se her, hvor billigt du kan bo i den by, hvor du skal læse.

Billigst i Københavns Kommune
Frederikssundsvej 346, 1., 2700 Brønshøj http://www.­boligsiden.dk/salg/987562115
Brønshøj byder sig til med København Kommunes billigste bud på en studiebolig. Her er en pæn, lille bolig, og har du midlerne, får du her en perfekt læsehybel for én person. Da du kommer til at bo i yderkanten af kommunen, skal du pumpe cyklen godt, før du kører mod Rådhuspladsen, men til gengæld bor du tæt på grønne omgivelser i form af Utterslev Mose. Udbudspris: 380.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top