Brønshøj-dreng med hang til rock
Musiker-02-34-14.jpg
Jeg lytter typisk selv til Nick Cave og Nirvana. Jeg kan godt lide den lidt mørke rock, fortæller Jeppe Bremann. Foto: Kaj Bonne.
Jeppe Bremann har noget stort på hjertet

Han er lille af højde, men attituden er der. Han har masser af pondus og et obligatorisk rockmusiker-garn. Trommeslageren Jeppe Bremann fra Brønshøj har med sine 24 år opnået noget, som er de færreste forundt. Her i sommer gik han nemlig på scenen på Roskilde Festivalen med sit band ”The Awesome Welles” for at slutte hele festen af for ørerne af 5000 mennesker.
-Der er en tradition for, at man på Roskilde Festivalen præsenterer et par bands, som man kan stå inde for, og som man tror, har en god fremtid. Vi fik allerede sidste år at vide, at det ville blive os, men det var en dyb hemmelighed. Det har godt nok været svært at skulle holde hemmeligt, og jeg måtte flere gange knibe mig selv i armen, fortæller Jeppe Bremann med et skævt smil.
Jeppe har siden han var barn jongleret med trommestikker, og han kommer fra en familie, hvor der blev hørt meget musik. Men det blev især mødet med Nørre G der for alvor satte gang i musikken. To tredjedele af medlemmerne i ”The Awesome Welles” er udklækkede på Nørre G.
-Jeg har altid være dedikeret til, at det er ”det her”, jeg skal. Mange har spurgt, om jeg ikke skulle have mig en rigtig uddannelse. Men det er musikken, jeg brænder for, og det er det, der betyder noget. Nu har jeg investeret så mange år i musik, så nu skal det også helst udmunde i noget. Mange af mine venner, har spillet og fået sig en uddannelse, men de går stadigvæk med drømmen i maven. Jeg vil ikke sidde som 40-årig og være bitter over, at jeg ikke levede ambitionen ud, siger Jeppe, der også har haft opbakning hjemmefra og fra kæresten Anne Bukh, der læser på Århus Musikkonservatorium.
Mine forældre sagde: Fint, du spiller musik, men du skal ikke være blåøjet. Du må tænke på, hvordan du kommer til at leve af det, tilføjer Jeppe Bremann, der sammen med sine to bandmedlemmer, Adam Allen og Jakob Løkkegaard netop har fået deres første album ud hos gigant selskabet, Sony Music.
Og det er da også tre gutter, der tager deres job alvorligt.
-Vi mødes hver dag. Vi øver ikke hver dag, men vi skriver tekster, og driver en virksomhed, fortæller Jeppe Bremann, hvis drømme også rækker ud over Danmarks grænser.
– Selvfølgelig vil vi gerne spille i udlandet. Jeg er også godt klar over, at det er lidt en rådden verden, hvor man kan blive røvrendt. Man er først noget i branchen, hvis man står med en stor kontrakt – og det første skridt er da, at vi har fået et album ud, fastslår Jeppe Bremann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top