Besøg på Islevbro Vandværk
Den 4. september, kl. 19 er der mulighed for et besøg på Islevbro Vandværk, Tårnvej 440 i Rødovre tæt på Islevhusvej. Der er gratis adgang, men det er nødvendigt at tilmelde sig på reception@hofor.dk. Ved besøget får man en rundvisning på vandværket og hører mere om vandets vej fra kildeplads til forbruger og om, hvordan […]

Den 4. september, kl. 19 er der mulighed for et besøg på Islevbro Vandværk, Tårnvej 440 i Rødovre tæt på Islevhusvej. Der er gratis adgang, men det er nødvendigt at tilmelde sig på reception@hofor.dk. Ved besøget får man en rundvisning på vandværket og hører mere om vandets vej fra kildeplads til forbruger og om, hvordan man sikrer det rene drikkevand og beskytter grundvandet.
Det danske postevand er noget af det bedste og reneste vand i verden. Derfor gør forsyningsselskabet HOFOR, der også leverer vand til Brønshøj-Husum, en indsats for at oplyse om, at man roligt kan drikke vand fra hanen – det smager godt, har en høj kvalitet, og så er det både billigere og mere miljørigtigt end flaskevand. Senest har Madmagasinet Bitz og Frisk i TV dokumenteret, at flaskevand også indeholder flere bakterier end postevand. Vandet kommer fra undergrunden, og det er så rent, at man ikke behøver at tilsætte klor. Vandet bliver kun iltet og filtreret, før det bliver sendt ud til forbrugerne.
Postevand koster ca. 5 øre pr. liter.

2 kommentarer om “Besøg på Islevbro Vandværk”

  1. Joan l Vangskjær siger:

    jeg og mine to “børn” kunne godt tænke os og komme og se vandværket, især for de vi bor så tæt på og næsten dagliget kommer forbi det.. så hvis det stadigt er muligt af få billetter kunne vi godt bruge tre. på forhånd tak
    med venlig hilsen Joan

  2. Mette Clausen siger:

    Hej Joan.
    Det er HOFOR du skal kontakte for tilmelding. Det kan du gøre på reception@hofor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top