Venstre sikrer vækst og virksomhedsfokus
Det er dyrt at være arbejdsløs.

 Det er dyrt at være arbejdsløs. Både for den arbejdsløse og for vores samfund. Venstre har derfor indgået forlig med regeringen om en reform af beskæftigelsesindsatsen her i sommermånederne. Aftalen medfører en klar positiv forskel for den arbejdsløse københavner og for byens virksomheder.

 

De ledige kommer til at møde medarbejdere i det lokale jobcenter, som arbejder fokuseret på at gøre den arbejdsløse klar til at få et varigt job. Jobcentrets arbejde bliver underlagt færre regler, og der vil ikke længere blive målt på processer – kun på de resultater, centrene skaber. Virksomhederne får på den måde bedre adgang til kvalificerede medarbejdere, idet jobcentrene også sætter fokus på virksomhedernes behov for arbejdskraft. Som bindeled mellem de ledige og virksomhederne, har jobcentret en vigtig funktion – både som hjælp for den arbejdsløse og som en effektiv formidler af den arbejdskraft, byens virksomheder nu har brug for.

 

Når vi giver de ledige en bedre hjælp til at komme i arbejde, sparer vi penge for skatteborgerne. Faktisk 1,35 mia. kr. om året på landsplan. Besparelserne vil Venstre i København bruge på at lette vilkårene for byens virksomheder. På den måde skaber vi flere arbejdspladser i København – og det gør det i sidste ende meget nemmere at få de ledige tilbage på arbejdsmarkedet. Det er præcis, hvad der er brug for.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top