TV-Bella til fodbold: Brønshøj-AGF
TV-Bella er nu klar med fodboldprogrammet for efteråret, og der lægges ud mandag den 4. august kl. 21 med opgøret i 1. division i Tingbjerg Idrætspark mellem hjemmeholdet Brønshøj og AGF, der røg er rykket ned fra Superligaen.

Det bliver desuden første gang, at hjemmeholdets fans kan nærstudere Brønshøj førstehold, der stiller op med mange nye spillere og en ny træner. Der er lagt op til en livlig affære i Tingbjerg, da det må forventes, at AGF vil sætte alt ind for at vinde og for at gøre opholdet i 1. division så kort som muligt. Samtidig er de hvidblusede fra Aarhus altid i følgeskab med en stor fanskare, der følger holdet til alle udekampe. Og Brønshøj har fanklubben Hvepsene, der altid er klar med god support.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top