Studenterne springer ud
studenter-efterslægten.jpg
Sigurd Johansen, Magnus Lundstrøm og Mark Løfgren fra HF-Centret Efterslægten står nu med HF-studenterhuen på hovedet og understreger at netop HF har specielt meget at tilbyde de mandlige studerende. Foto: Ole Vadmand.
Det regnede med 10-taller, fortalte den nybagte student fra Efterslægten, Sigurd Johansen, da han sammen med klasse­kammeraterne fra 2.F mandag fik den efter­tragtede HF-studenter­hue på hovedet

Sammen med Magnus Lund­strøm og Mark Løfgren kunne Sigurd konstatere at det allervigtigste for de tre studenter lige nu var, at de havde bestået deres eksamen.
-Vi er nok lidt specielle i vores klasse, supplerer Magnus.
-Man kan godt sige at vi har kunnet ”holdt en fest”, samtidig med at vi har studeret. Og vi fik alligevel præsteret! Faktisk har 10-tallerne fløjet gennem luften her ved eksamen! Ja, og der er da også en, der har fået udelukkende 12-taller, tilføjer Mark.
Alle de tre HF-studenter er enige om, at det både for dem og deres klasse har været en sejr.
-Måske har vi præsteret over evne og måske har vi præsteret over vores læreres forventninger. Det hænger helt sikkert sammen med, at vi begyndte at tage det seriøst, siger de nyslåede studenter.
Sammen med de tre glade HF-studenter fra 2. F bliver omkring 230 andre HF’ere fra Efterslægten færdige med deres eksamen i sidste uge, og det blev selvfølgelig fejret på behørig vis. Og når det så er overstået, fortsætter de tre HF’ere på hver deres videregående uddannelse på henholdsvis CBS, arkitektskolen og pædagogseminariet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top