Så er der brugskunst i Brønshøj
Anton-og-co-89.jpg
Jane Markussen står for den nye butik Anton & CO. Det er Janes hund, der er Anton og hende selv, der er Co Foto: Brian Lindberg Jensen.
Ny smuk butik slog dørene op

I starten af juli slog Jane Markussen dørene op til den nye butik Anton & Co, der ligger på Frederikssundsvej 249 – lige på hjørnet af Kildebrøndvej. Butikken ligger i den hvide villa – der er højt til loftet, og rummet emmer af intim stemning og hygge. Villa-lokalet er som skabt til de ting, Jane sælger.

”Jeg synes faktisk , at der manglede brugskunst i Brønshøj, og da jeg en dag var til fødselsdag hos en ven, der ejer villaen, spurgte jeg, om det ikke var i hans lokale, at jeg skulle åbne den butik, jeg altid har drømt om,” fortæller Jane Markussen.

Det blev virkelighed. I dag ejer Jane den fysiske butik, og om mindre end en måned åbner hun også en webshop, der forhandler alle butikkens herligheder.

Butikken sælger porcelæn, krukker, servietter, puder og andet lækkert nips. Jane Markussen forhandler blandt andet det hollandske mærke Pip, mærket Chick Antique samt Sæbeværkstedets produkter.

”Jeg har haft mange kunder forbi allerede, og jeg bliver så glad, når de fortæller, at det lige var sådan en butik, de manglede i lokalområdet, ” fortæller Jane Markussen, der elsker den daglige kontakt og dialog med mennesker. Læg vejen forbi butikken i juli måned, hvor der er åbningstilbud – 10 % på alle varer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top