Rødkildeelever løber penge ind til kræftramte børn
Gustav.jpg
Team Rynkeby-rytter Per Serup holder Gustav i hånden. Gustav var den første til at løbe 10 omgange, og han løb i alt 13. Foto: Ruben Spliid.
230 elever fra Rødkilde Skoles 4. til 8. klasser brugte et par timer af deres skoledag onsdag i sidste uge på at løbe penge ind til Børnecancer-fonden

Det er lærer på Rødkildeskolen, Rhina Qvist, der samtidig er Team Rynkeby-rytter, der igen i år arrangerede løbet. Der var solskin og glade smil, da løbet startede med opvarmning til zumbarytmer i gården, og herefter blev eleverne sendt ud på en én km lang rute, hvor hver løbet kilometer indbragte et sponsorbeløb ”hjemmefra”. Efter løbet var der boller fra Bodenhoffs Bageri og juice fra Rynkeby.

Festdag med et godt formål
Hver elev løb i gennemsnit otte km, i alt 1848 km, og det indbragte omkring 65.000 kr., der går ubeskåret til forskning i børnecancer og til at forsøde tilværelsen for kræftramte børn og deres familier.
– Jeg bliver så glad over elevernes gejst og engagement. De er rigtigt glade for at være med til at hjælpe børn med kræft. De fortæller stolt, hvor mange sponsorater, de har fået, og ude på ruten fortæller de forpustet og med røde kinder, hvor mange omgange de har løbet, og hvad deres mål er. Det er jeg helt vildt imponeret over, siger Rhina Qvist.
En stor håndfuld Team Rynkeby-ryttere var med til at gøre løbet til en festdag for de mange elever og deres lærere. Team Rynkeby cykler mod Paris den 4. juli.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top