Race for Riget kører penge ind til Rigshospitalet
jan-magnussen.jpg
Foto: Presse.
Der bliver ekstra god grund til at komme og overvære Copenhagen Historic Grand Prix ved Ballahøj fra den 2.-3. august, for der bliver nemlig en rig mulighed for selv at føle benzinen rulle i blodet. Publikum kan nemlig købe en hæsblæsende køretur som passager ved siden af en racerkører, og i spidsen for et eksotisk […]

Der bliver ekstra god grund til at komme og overvære Copenhagen Historic Grand Prix ved Ballahøj fra den 2.-3. august, for der bliver nemlig en rig mulighed for selv at føle benzinen rulle i blodet.
Publikum kan nemlig købe en hæsblæsende køretur som passager ved siden af en racerkører, og i spidsen for et eksotisk felt af supersportsvogne er Jan Magnussen trukket i køredragten.
Jan Magnussen er nyudnævnt som Race for Riget –ambassadør. De penge som bliver kørt ind doneres ubeskåret til BørnUngeProgrammet på Rigshospitalet.
-Jeg er meget beæret over at få tilbudt rollen som ambassadør for Race for Riget, siger Jan Magnussen.
Race for Riget har siden 2010 indsamlet mere end 710.00o kr., hvoraf de 340.600 kr. blev doneret i 2013. Siden indslaget første gang rullede ud på den brandvarme asfalt, har det godgørende formål været et kardinalpunkt både hos de udøvende racerkørere, samt hos de bilfabrikker og bilimportører, som velvilligt stiller de potente sportsvogne til rådighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top