Lene Mortensen fra Brønshøj bliver direktør i Forca
Lene-Mortensen-Forca.jpg
Lene Mortensen. Foto: Forca.
Lene Mortensen tiltræder 1. august som forsikringsdirektør i Forca, der er fælles administrationsselskab for 500.000 medlemmer i Lærernes Pension, PKA og desuden Pædagogernes Pensionskasse, hvor Lene Mortensen kommer fra stillingen som medlemschef

Pensionssektorens omkostninger er sat under lup, og det er Forcas opgave at minimere administrationsomkostningerne for medlemmerne og samtidig øge servicen. Lene Mortensen ser det derfor som sin opgave at udfordre tankesættet på pensionsområdet og forenkle de komplicerede beregninger og gøre tal og begreber forståelige for medlemmerne. – Aktuarer er underlagt en masse regler og rammer. Derfor kan det være lidt af en kunst i stedet at fokusere på, hvad der reelt giver værdi for medlemmerne, og hvad de har behov for, siger Lene Mortensen, der bliver leder for ca. 30 aktuarer og matematikere.

Lederuddannet i USA
Lene Mortensen er selv aktuar og har siden uddannelsen på Københavns Universitet haft stigende fokus på dialogen med pensionsmedlemmerne, først i Lægernes Pensionskasse, siden i Pension Danmark og i ATP PensionService som leder af forretningsudvikling. Her førte den stigende ledelsesopgave til lederuddannelse på The Warton School, University of Pensylvania.
Lene Mortensen bor med sin familie i Brønshøj. Rejselysten er stor, og efter de to døtre er blevet ældre, 10 og 15 år, går rejserne uden for Europa til bl.a. USA og Brasilien. Desuden nyder Lene at lade tankerne flyde frit på racercyklen på lørdagsture gennem det sjællandske landskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top