Kvindelige projektpiloter skal forme kulturlivet i Tingbjerg
Eid-fest.jpg
Eid-festen, som markerer afslutningen på ramadanen, er et eksempel på noget af de lokale frivillige planlægger og afholder i Tingbjerg. I år afholdes der Eid i Tingbjerg den 23. august. Foto: Pressefoto.
Engagerede frivillige og stærke foreninger er der efterhånden mange af i Tingbjerg

Ny projekt-uddannelse søger aktive kvinder, som vil inspireres, lære nyt og skabe grobund for flere aktiviteter i bydelen.
Til september starter en ny mini-uddannelse for kvindelige ildsjæle, som gerne vil have nye redskaber til deres arbejde med kultur- og fritidsliv i lokalområdet. Eller til kvinder med en ide til et projekt, de gerne vil lave i Tingbjerg.
Uddannelsen er helt ny og vil være direkte målrettet området – og de mange aktive kvinder, der bor der.
Forenings- og frivilliglivet blomstrer, og den nye uddannelse skal være med til at støtte op om de gode kræfter. Der skal arbejdes hårdt på de 12 moduler, og en del af forløbet er konkret planlægning og afholdelse af et projekt i efterårsferien.
Undervejs får deltagerne redskaber og inspiration udefra: Der skal ideudvikles med professionelle eventmagere, der skal undervises i projektplanlægning og budgetter, og der skal ikke mindst skabes inspiration, når uddannelsen blandt andet får besøg af forkvinden for Nørrebro Lokaludvalg Uzma Ahmed Andresen.
Uddannelsen er blevet til i et samarbejde mellem Områdesekretariatet Tingbjerg, Verdenskulturcentret på Nørrebro og Kvinfo, som stiller mentorer til rådighed for alle deltagerne.
-Der sker utrolig meget i Tingbjerg, når folk har fri fra skole og arbejde. Mange er frivillige og laver kulturarrangementer og alt muligt andet. Snart kommer der også et kulturhus i Tingbjerg. Med den her uddannelsen vil vi gerne støtte de frivillige i at lave nogle spændende, nye aktiviteter for alle og måske også kulturelle arrangementer, der åbner bydelen op for folk, der ikke bor her, siger Majken Krogh, som er tovholder på uddannelsen.
Hvis du vil vide mere, eller søge om at være med, så læs her: http://www.tingbjergforum.dk/node/1564

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top