Kreativt værksted forskønner Tingbjerg
tingbjerg-skole-piger-der-maler-55.jpg
1.Der blev lavet farverige fuglehuse på det kreative værksted. Foto: Brian Lindberg Jensen.
Alskens pynt og maling blev aktiveret

Rød, gul, grøn. Spraydåserne blev brugt på fuld tryk, da det kreative værksted startede FerieCamp ugen på Tingbjerg Skole.

I kantineområdet var der sat hobbyborde op med alskens ting og sager. Perler, cykelslanger, farver, glimmer, pensler, der skulle bruges til collager, smykker og andre kreative indslag. Udenfor skolen stod en gruppe kreative piger og spraymalede fuglehuse og store blade, der efterfølgende skulle pryde området.

”Vi er mødt op uden en konkret detaljeret plan. Vi snakker med børnene om, hvad de godt kunne tænke sig at lave, og hvordan de gerne vil gøre Tingbjerg flottere, og så bliver vi inspireret af det,” fortalte Tine Tranekær, der sammen med Ditte Rosenquist underviste i det kreative værksted hele ugen. De havde en masse materialer med.

En af pigerne ville gerne have fuglehuset udenfor klasselokalet, en anden tænkte på at sætte det op udenfor skolen. Der blev snakket på kryds og tværs, og de kreative idéer bredte sig hurtigt til spraymalede græsstrå og blade, der kunne bruges til andre ting.

”Hele ugen handler om at gribe de unges kreative idéer og gøre dem til virkelighed. Det er meget uforudsigeligt, men rigtig sjovt,” fortalte Tine Tranekær.

 

tingbjerg-skole-piger-der-maler-57

En spontan idé; de store blade fik også en tur med spraymalingen. Foto: Brian Lindberg Jensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top