Endnu en ny spiller til Brønshøj Boldklub
Brønshøj Boldklub har lavet en kontrakt, der gælder frem til vinter med den 23-årige centrale midtbanespiller Anders Vest-Hansen.

-Anders er en fantastisk dygtig fodboldspiller, fortæller sportschef Thomas Ibsen, der er glad for at Anders Vest-Hansen har tegnet kontrakt med hvepsene.

– Han er god til at bryde spillet og giver med sin fremragende forståelse for spillet frem af banen, som man så, da han kom på banen i træningskampen mod FC Nordsjælland. Han giver os nogle flere muligheder for variation i vores spil, da han besidder både offensive og defensive kvaliteter, supplere Brønshøjs cheftræner Carit Falch.

Anders Vest-Hansen kommer fra 2.divisionsklubben Nykøbing FC, som havde et fremragende forår hvor de samlede tredje flest point ind i 2.division Øst. Tidligere har Anders også spillet for Fairleigh Dickinson Knights i USA.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top