Brønshøj borger har modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje
Farmakonom Anette Toft er gået på pension efter at have været ansat på Linde Apoteket siden februar 1973. Anette er en meget særlig person. Hun er sjældent syg, sætter en ære i at passe sit arbejde og har gjort det fantastisk godt. Hun har taget villigt i mod de ændringer, der sker når man skal […]

Farmakonom Anette Toft er gået på pension efter at have været ansat på Linde Apoteket siden februar 1973.
Anette er en meget særlig person. Hun er sjældent syg, sætter en ære i at passe sit arbejde og har gjort det fantastisk godt. Hun har taget villigt i mod de ændringer, der sker når man skal ”gennem” 3 forskellige apotekere. Derfor søgte apotekeren om at Anette skulle indstilles til Den Kongelige Belønningsmedalje.
Denne indstilling blev efterkommet og hun modtag sin fine medalje lørdag den 28/6 2014 ved en festlighed med deltagelse af arbejdskolleger, såvel ”gamle” som nye.
Vi ønsker alle Anette stort tillykke og et godt otium.
Personale og apoteker
Linde Apoteket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top