Thors Brudefærd på Bellahøj Frilufsscene
Trommeworkshop.jpg
Foto: Pressefoto.
Frivillige hænder søges

I august 2014 kommer der til at ske en masse spændende ting oppe på Bellahøj Friluftsscene. Den godt gemte amfiscene bag Bellahøjhusene og Restaurant Bellahøj gen­oplives med udendørs sommerteater og underholdning for hele familien. Der vil være omkring 100 dygtige, lokale frivillige, både på og bag scenen, samt professionelle kunstnere og arrangører.
I øjeblikket er alle i fuld gang med at forberede dette års forestilling ”Thors Brudefærd”, som er baseret på en kraftfuld, morsom og livlig fortolkning af nordisk mytologi.
Spejdere fra Bispebjergspejderne og Bellahøj 21st Barking, er næsten færdig med at designe scenografien i samarbejde med vores lokale scenograf Sara Vilslev.
De talrige kostumer er i færd med at blive syet af Flittige Hænder fra Kulturstationen Vanløse og medlemmer fra Husum Vænge Aktivitetscenter.
Børn fra Dansekappellets dansehold, sammen med de professionelle dansere Mark Philip og Stephanie Thomasen fra Uppercut Danseteater, forbereder en smuk koreografi med Uppercut Danseteaters kunstneriske leder og koreograf Louise Seloy.
Blandt andre aktører på scenen finder vi skuespiller Ole Håndsbæk Christensen, der spiller sammen med dramaelever fra Pilegårdens Ungdomsteaterhold og Dansekapellets dramahold.
Trommeholdet med elever fra Bellahøj Skole og omegn og det lokale Slagkraft, arbejder på et opsigtsvækkende repertoire med Michael Aabye som orkesterleder.
Den begivenhedsrige forestilling skrives og instrueres af den erfarne og Reumert-vindende instruktør Mikala Bjarnov Lage. Kultur Nord og de tre lokaludvalg: Bispebjerg, Brønshøj-Husum og Vanløse, støtter og bakker op om projektet – både økonomisk og som samarbejdspartnere.

Du kan også være med i projektet!
Der foregår to gratis trommeworkshops med trommeorkestret Slagkraft:
Den 14. juni kl. 14 – 16 på Bellahøj skole, Svenskelejren 18, 2700 Brønshøj og
Den 15. juni kl. 14 – 16 på Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.
Når du har været med i en eller begge trommework­shops, og hvis du synes, det er sjovt og godt kunne tænke dig at spille endnu mere, har du også mulighed for at tilmelde dig som en del af selve trommeorkestret i vores musikteaterevent Thors Brudefærd. Alt dette taler vi om til workshoppen. For at tilmelde dig trommeworkshoppen skal du skrive til frivillige@­amfiteatret.dk. Skriv den eller de datoer du deltager. Du behøver ikke have tromme med. Slagkraft låner trommer ud til alle.
Der er også flere muligheder for at blive frivillige. Skriv egentlig til: frivillige@amfiteatret.dk for at høre mere.
Forestillingen vil finde sted på Bellahøj friluftsscene hver aften kl. 19.30 –
Torsdag d. 14 / 08
Fredag d. 15 / 08
Lørdag d. 16 / 08
Søndag d. 17 / 08
og
Torsdag d. 28 / 08
Fredag d. 29 / 08
Lørdag d. 30 / 08
Søndag d. 31 / 08

Gratis billetter kan hentes på Billetto: http://billetto.dk/­thors-brudefaerd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top