Min kone har aldrig læst mine bøger
George-Harrison-bog-01-23-14.jpg
-Jeg er altid gladest for min seneste bog, men jeg er allerede i gang med en ny, fortæller Karsten Jørgensen. Foto: Kaj Bonne.
Forfatteren Karsten Jørgensen er aktuel med bogen George Harrison – Den Spirituelle Beatle

Oppe på loftet i villaen i Brønshøj har forfatteren Karsten Jørgensen sin egen lille hule. Det er her, han sidder og skriver sine bøger og dyrker sin lidenskab for musik, og det er også her, han har begået sin seneste bog om legenden, George Harrison.
-Jeg har altid skrevet meget. Det begyndte med digte, men da jeg blev ældre og fik familie fandt jeg ud af, at det nok hørte ungdommen til at skrive om den store Weltschmerz, siger Karsten Jørgensen, der altid har elsket gode historier.
Og de gode historier har Karsten kunnet finde i rockmusikkens verden og indtil videre har han skrevet 10 bøger om rockelegender.
-Min altoverskyggende interesse er musikken. Jeg har spillet en del, da jeg var ung. Nu spiller jeg højst til familiesammenkomster og for mit barnebarn på tre år, fortæller den 59-årige Karsten Jørgensen, der i hele sit liv har elsket alt fra The Beatles til Bruce Springsteen.
Det er den 6. bog i hans samling omkring The Beatles og bandets medlemmer.
-Det har været ret utroligt at dykke ned i fænomenet George Harrison. Jeg synes, han var den mest ærlige af dem. Han havde ikke helt den samme drift, som de andre. De havde mere brug for at ”være på” hele tiden. George Harrison kom fra en ægte kernefamilie og hvilede meget mere i sig selv, mener Karsten Jørgensen og tilføjer at Beatles medlemmerne var interessante på hver deres måde.
-Måske var John Lennon lidt overvurderet, men fordi han døde, som han gjorde, tror jeg, han blev en større legende, fortæller Karsten Jørgensen, der har brugt mange måneder på at researche materiale til bogen om George Harrison, der udkom i sidste uge.
Nogle vil nok sige, at Karsten Jørgensen er en ægte rockmusik nørd med sort t-shirt med The Beatles logo og sorte jeans, men sådan ser han ikke selv på det.
-Jeg kan bare godt lide at fordybe mig. Vi lever i en zappertid, og jeg har ofte savnet, at mine to egne døtre kunne sidde og fordybe sig, siger Karsten Jørgensen, der dog har fået utrolig meget støtte fra familien.
-Jeg har et fuldtidsjob på et trykkeri, så jeg har jo brugt meget af min fritid på at skrive bøger. Min kone har dog ikke læst mine bøger. Hun vil hellere lytte til musik. Men heldigvis støtter hun mig fuldt ud. Vi er heldigvis gode til at give hinanden plads stil at dyrke vore interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top