Konfirmandindskrivning i Husum Kirke
Indskrivning til konfirmationsforberedelse i Husum Sogn i skoleåret 2014/15 foregår i forlængelse af en ungdomsgudstjeneste tirsdag d. 10. juni kl. 17.00 i kirken, Korsager Allé 14. Medbring konfirmandens dåbs- eller navneattest. Vi kan ikke garantere, at alle kan optages på det hold, I helst vil gå på, så vent til efter indskrivningen med at booke […]

Indskrivning til konfirmationsforberedelse i Husum Sogn i skoleåret 2014/15 foregår i forlængelse af en ungdomsgudstjeneste tirsdag d. 10. juni kl. 17.00 i kirken, Korsager Allé 14. Medbring konfirmandens dåbs- eller navneattest. Vi kan ikke garantere, at alle kan optages på det hold, I helst vil gå på, så vent til efter indskrivningen med at booke lokaler til konfirmation.
Man behøver ikke være helt sikker eller tro på en bestemt måde, for at man kan gå til præst – det handler om at være nysgerrig på hvad kristendommen er, og hvad den siger om at tro, håbe og elske. Man behøver heller ikke at vide med sikkerhed, om man vil konfirmeres eller ej, inden man begynder at gå til præst.
Konfirmationsforberedel­sen i det kommende skoleår og konfirmationerne i 2015 varetages af sognepræsterne Bettina Birk Jensen og Nikolaj Hartung Kjærby.
-Da du var yngre, troede du måske, at Gud var en gammel mand med hvidt skæg oppe i skyerne. Det kaldes barnetro og er helt naturligt. Nu er du blevet ældre og måske mere kritisk. Det er også naturligt. Når man bliver mere moden, så udvikler ens forhold til familie og venner sig. Dit forhold til Gud udvikler sig også, når du bliver ældre. Til konfirmationsforberedelse taler man om tro og kristendom på en mere moden måde, som svarer til din alder. Tro er tillid. Vi tror på noget eller nogen. Vi tror på vores venner og familie, fordi vi håber, vi kan stole på dem. Sådan er det også med Gud. Tro kan ikke måles eller vejes, derfor kan man heller ikke sige, at nogle er meget eller lidt kristne. Vi er kristne, når vi er døbt. I dåben får vi at vide, at vi har Guds kærlighed altid. Konfirmationen er et ja til dåben og ja tak til at have Gud med i sit liv. Hvis du ikke er døbt kan du blive det i løbet af året; det er der hvert år nogle der bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top