Husk det blå kort
Under overskriften ”HUSK DET BLÅ KORT I EU” skyder Sundhedsministeriet og KL gang i en informationskampagne om de nye regler for offentlig rejsesygesikring

Den offentlige rejsesygesikring ophæves pr. 1. august 2014. Det betyder, at man ikke længere er dækket med sit gule sundhedskort, hvis man skal ud at rejse. I stedet bør man anskaffe sig et blåt EU-sygesikringskort.
Et intensivt kampagneforløb fra maj til august skal øge danskernes opmærksomhed på de ændrede regler om behandling i forbindelse med sygdom på ferierejser i EU/EØS.
Som startskud for kampagnen lanceres kampagnesitet www.huskdetblå.dk hvor man kan få masser af viden om de nye regler for rejsesygesikring. Man kan også nemt og hurtigt få et overblik over, hvordan man er dækket med det blå kort i det enkelte rejseland.
På www.huskdetblå.dk kan kommuner, patientforeninger, rejsebureauer, forsikringsselskaber og alle kampagnens andre interessenter og samarbejdspartnere hente bannere, printfolder og andet relevant kampagnemateriale.
Kampagnen gennemføres af Sundhedsministeriet og KL med bistand fra Patientombuddet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top