Fint besøg på Brønshøj Skole
Brønshøj-Skole-07-25-14.jpg
Det foregik i børnehøjde, da de to ministre så på børnenes digte. Foto: Kaj Bonne.
Statsministeren og økonomi- og indenrigsministeren ville opleve, hvordan den danske skole har det, inden reformen træder i kraft

Det har været et ønske for statsminister Heller Thorning-Schmidt og økonomi- og indenrigsminister Mar­grethe Vestager at vise folkeskolen interesse, og derfor havde de ytret ønske om at komme ud og besøge en skole i Københavnsområdet for at se, hvordan den nye skolereform skulle implementeres. Valget faldt på Brønshøj Skole, der allerede er godt i gang med at indføre reformen.
Og det var da også en stolt skoleleder, Camilla Ottsen, elevrådsformand Matilde Rosenkrands og dele af skolens ledelse, der mandag formiddag tog imod de to ministre og viste dem rundt på skolen.
-Vi skal fortælle om vores dejlige skoleliv. Brønshøj Skole har engagerede lærer og vi er allerede langt med reformen. De sidste fire år har vi arbejdet i den rigtige retning, så vi er klædt godt på, forsikrer Camilla Ottsen, der lagde ud med at invitere ministrene ind til en lukket samtale med lærerne og elevrådet.
Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager skulle som afslutning på besøget, tale med eleverne i to klasser. I 3.b har man haft ”natur og lyrik” et projekt, hvor man skulle samle ting i naturen og derefter skrive digte. I 6.v skulle eleverne tale med de to ministre om lærersamarbejdet på skolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top