Blærerøven ruskede op i butiksejerne
Blærerøven-02-23-14.jpg
Der var masser af muligheder for at få brugt grinemusklerne. Foto: Kaj Bonne.
Inspirerende peptalk af Mads Christensen

Der var lækkert hår og gang i snakketøjet, da Mads ”Blærerøv” Christensen i sidste uge gav peptalk og et kursus i kundeforståelse ved et fyraftensmøde i Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj/Husum/Tingbjerg.
Mads Christensen, der er kendt fra P3 Programmet ”Mads og Monopolet” og har skrevet flere bøger om komplekse samspil mellem mænd og kvinder, dissekerede alle de traditionelle populære sociologiske segmenteringsmodeller og angreb derefter generationens omfattende selvbedrag.
-Vi moderne mennesker siger en masse fine ting, men når vi står ved kasseapparatet, er det et helt andet handlingsmønster, der viser sig.
68 procent af os siger, at vi overvejende køber økologisk, men de faktiske tal siger 6-8 procent. Vi siger, at vi bekymrer os om den globale opvarmning. Vi siger, at vi er optaget af den tredje verdens lidelser og vi siger, at vores børn er vores første prioritet. Men meget tyder på, at det ikke er helt entydige sandheder, siger Mads Christensen.
Foredragsholderen, der i dag havde valgt bare fødder i skoene i stedet for de spraglede strømper er glad for at han kan få lov til at ruske op i det komplekse samspil mellem mænd og kvinder samtidig med, at han kunne kaste lys over de mange modeord, der dominere vores hverdag til stor morskab for de fremmødte erhvervsdrivende og ansatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top