Tyveri fra TV-Bella
cykelproto.jpg
Den savnede cykel fra TV-Bella. Foto: TV-Bella.
– Vi desværre været udsat for tyveri af vores berømte Bullitt-cykel, der blev stjålet ved Husumparken fredag eftermiddag i forbindelse med besøget af FCK i Husum Boldklub, siger Louis Clément fra den lokale Tv-station, og tilføjer at den er meget savnet og beder om at få oplysninger, hvis nogen har set cyklen. Louis Clément kan […]

– Vi desværre været udsat for tyveri af vores berømte Bullitt-cykel, der blev stjålet ved Husumparken fredag eftermiddag i forbindelse med besøget af FCK i Husum Boldklub, siger Louis Clément fra den lokale Tv-station, og tilføjer at den er meget savnet og beder om at få oplysninger, hvis nogen har set cyklen. Louis Clément kan kontaktes på 50 82 90 00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top