Om fjendekærlighed
Fredag den 23. maj, kl. 14 er der foredrag i Husumvold Kirke med Rikke Marott, der fortæller om en rejse gennem Amerikas mest voldlige, kriminelle og racistiske ghettoer. Sidste år kom forfatteren Rikke Marotts bog ”Med Jacob Holdt i Amerika”. Nu kan man så opleve foredraget ”Fjendekærlighed”, som tager udgangspunkt i den USA rejse som […]

Fredag den 23. maj, kl. 14 er der foredrag i Husumvold Kirke med Rikke Marott, der fortæller om en rejse gennem Amerikas mest voldlige, kriminelle og racistiske ghettoer.
Sidste år kom forfatteren Rikke Marotts bog ”Med Jacob Holdt i Amerika”. Nu kan man så opleve foredraget ”Fjendekærlighed”, som tager udgangspunkt i den USA rejse som bogen omhandler. I foredraget kommer publikum med gennem Amerikas mest voldlige, kriminelle og racistiske ghettoer. Man besøger den berygtede gruppe Ku Klux Klans hovedkvarter i Indiana, racistiske redneck massemordere i sumpene i Louisiana og crack sælgende hip-hop bander i Florida. Møderne er kontroversielle i det, at Marott er datter af en Maasaikriger fra Kenya og en dansk kvinde, og med sit afrikanske islæt betragtes som en fjende af de amerikanske hadegrupper. Men er verden i virkeligheden så sort/hvid når man møder hinanden face to face? Hvordan skaber man det gode møde? Fredagsmødet i Husumvold Kirke begynder med en kort andagt i kirken ved sognepræst Lise Mortensen og undervejs i eftermiddagen bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top