Ny musikscene & festlig genbrugsdag
MadsKira.jpg
Sangerinden Kira Martini synger mens Mads Søndergaard spiller harmonika. Foto: Pressefoto.
København har fået en ny flot scene her i bydelen, som er perfekt til udendørs akustiske koncerter

Lørdag d. 24. maj bliver den taget i brug for første gang til en festlig dag med gratis koncerter, workshops og fejringen af en lokal jazzjubilar.

Babulja
Dagen byder på noget for alle aldre, men især børnefamilierne kan glæde sig at skyde dagen i gang kl. 11.00. Bandet Babulja indtager bydelens nye scene med en omgang anderledes børnemusik med masser af kant, og demonstrerer at scenen bestemt kan bruges til koncerter for børn. Med et miks af swing, django og balkan har Babulja udviklet deres helt eget univers, som både kan få børnene op at stå og forældrene til at feste med.

Kira Martini & Mads Søndergaard
Kl. 12.30 går sangerinden Kira Martini på scenen sammen med Mads Søndergaard på harmonika. Kira Martini fik i løbet af 2013 sit gennembrud med udgivelsen Martini´s, hvor hun på charmerende vis bevægede sig rundt både i det brasilianske og i gamle pop- og jazztravere, samt smukke ballader. Koncerten er gratis og arrangeret af den lokale forening Jazzpetanque. Det er frivillige fra samme forening, som har ydet et kæmpe stykke arbejde i forbindelse med etableringen af den nye udendørs scene.

Festlig genbrugsdag
Kl. 11.00-14.30 inviterer Brønshøj-Husum Lokal­udvalg til en genbrugsdag med masser af aktiviteter for både børn og voksne. På byttemarkedet har du mulighed for at komme af med tøj og ting, som du ikke længere bruger og finde noget nyt. Mottoet er: Giv hvad du har – ta’ hvad du kan bruge. Alt bliver vejet af en gruppe frivillige fra cph-volunteers, for at kunne dokumentere, hvor meget der er i løbet af dagen bliver byttet.
I reparationsværkstedet kan du få hjælp med at få fikset ting, sager og cykler, der er gået i stykker. Har du f.eks. en lampe, der ikke vil lyse eller en cykel, der ikke vil skifte gear, så vil et hold fingernemme folk stå parat til at hjælpe dig. For børnene er der også mulighed for at lave en skrotrobot med bevægelige dele.

Brønshøj Copenhagen Jazz Club 25 år
Kl. 15.00 bliver scenestafetten givet videre til en lokal jazzjubilar, som kan fejre sit 25 års jubilæum som en af bydelens mest aktive koncertarrangører. Jubilæet bliver markeret med to koncerter med swingende glad og medrivende jazzmusik. Kl. 15-17.30 kan du høre kvintetten Henning Munk og Plumperne, som tager publikum med på en odysse gennem et århundredes standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenens musik.
Kl. 18-20.30 fortsætter Swing Cats festlighederne med endnu en dosis glad, energisk, humoristisk og swingende dansemusik, som rummer alt lige fra New Orleans-jazz til rock’n’roll. Det vil sige swing, boogie woogie, jump og blues, samt 50’er- og 60’er-numre. Brønshøj Copenhagen Jazz Clubs jubilæum er støttet af Brønshøj-Husum Lokal­udvalg og entrebilletten til en jubilæumspris på 25 kr. giver adgang til begge koncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top