Ny køreskole satser på de unge
Køreskole-21-14.jpg
Den nyåbnede køreskole har åbningstilbud hele 2014. Foto: Kaj Bonne.
Bayram Turan starter med gode tilbud

Den 10. maj slog Bayram Turan dørene op til sin nye køreskole ”Husum Torv Køreskole” på Storegårdsvej 2. Bayram Turan er lokal Brønshøjborger. Han er uddannet folkeskolelærer og kørelærer og har arbejdet som sidstnævnte de sidste fire år på Frederiksberg, men nu var tiden inde til at åbne egen køreskole.
”Jeg vil gerne arbejde med unge mennesker. Det er inspirerende og spændende at give dem en masse ny viden. Det handler om at få de unge ud på vejen og få en sikker kørsel,” fortalte Bayram, der satser på kvalitetsundervisning og stor fleksibilitet. Derudover skal det også være hyggeligt og derfor er teorilokalet indrette med gamle biografsæder og der bliver altid serveret kaffe, the og småkager.
”Det er mig selv, der står for det hele. Teoriundervisning og kørelektionerne. Det betyder også, at jeg kan holde omkostningerne nede, så det bliver billigere at tage kørekort hos mig.”
Resten af 2014 har Bayram Turan åbningstilbud. Det koster 5999 kroner at tage et kørekort og i pakken får du; lovpakke, ubegrænset teori, manøvrebane, køreteknisk anlæg og 16 kørelektioner. I 2015 stiger priserne.
Du kan få mere information om køreskolen på telefon: 31714571. Det er også muligt at møde op til en personlig snak hver tirsdag klokken 17.00 eller lørdag klokken 10.00, når Bayram underviser i teori på Storegårdsvej 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top