Lokalopgør endte med en overbevisende sejr til gæsterne fra Husum
MG_4744.jpg
Der blev gået til stålet i lokalopgøret imellem Fix og Husum Foto: Christian Ove Carlsson
Tirsdag aften lagde Fix græs til lokalopgøret imod naboerne fra Husum, og mere end 200 tilskuere kunne nyde det sommerlige vejr og den gode lokale stemning.

Fix som ligger som bundprop i serie 1 kunne dog ikke stille noget op imod rækkens nummer 5 fra Husum. Fix bed fra sig i de første minutter af kampen, men da Husum bragte sig foran efter 7 minutter var det som om at humøret faldt hos hjemmeholdet og gæsterne lagde yderligere pres på. Det gav pote efter en halv times spil da gæsterne kom på 0-2 og så stod der Husum på resten af kampen. I anden halvleg bragte Husum sig så på 0-3 efter 2 minutter og igen til 0-4 efter 40 minutter. Til sidst fik hjemmeholdet dog reduceret til 1-4 i dommerens overtid, men en overbevisende sejr og 3 point til Husum.

Husum møder Fredag den 23-05-14 Kl. 18:15 hjemme Rødovre i Husumparken og Fix skal på søndag den 25-05-14 en tur til Valby idrætspark hvor de ude møder Vigerslev Kl. 11:45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top