Lokal kandidat til valget
amw_793x1189_72dpi.jpg
Anne-Mette Wehmüller, kandidat til valget på søndag. Foto: Pressefoto
Anne-Mette Wehmüller, med bopæl i Brønshøj, stiller op til valget til EU-Parlamentet. Hun er opstillet af SF og er nummer tre på partiets liste

– Jeg stiller op til valget til EU-Parlamentet for at være borgernes og de folkelige bevægelsers stemme i EU på tværs af grænser, på trods af mure og med indflydelse i den demokratiske proces, siger Anne-Mette Wehmül­ler, og tilføjer at SF er folkebevægelsernes parti og kan sikre disse indflydelse, så EU bliver bedre end i dag.
– Vi kan give EU en mere solidarisk, grøn og demokratisk retning, siger hun. – Jeg vil kæmpe for en lovgivning der sikrer sunde fødevarer og ren luft, så vores børn kan vokse op i et sundt, demokratisk og grønt Europa. Men Europa har også brug for en ny socialpolitik, der tager hånd om Europas svageste. Det kræver blandt andet en langt mere ambitiøs flygtningepolitik og en progressiv europæisk hjemløsepolitik med sociale centre for hjemløse i de europæiske hovedstæder, siger hun.
Anne-Mette Wehmüller er cand.mag. i Europa­studier og centerleder ved Miljøpunkt. Hun er endvidere folketingskandidat for sit parti, opstillet i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top