KTK vandt 23 af 36 medaljer ved ungdoms DM
2014-04-26-18-02-15-e1399234785895.jpg
Det dygtige hold fra KTK med Smilla forrest til venstre Foto: KTK
Københavns Trampolinklub (KTK), der blandt andet træner i Grøndal Multicenter, var i storform ved weekendens danmarksmesterskaber for drenge og piger under 12 og under 14 år. KTK satte sig nemlig på hele 23 ud af de 36 mulige medalje, så der var ikke mange medaljer tilbage til konkurrenterne fra de andre klubber. Ved DM deltog […]

Københavns Trampolinklub (KTK), der blandt andet træner i Grøndal Multicenter, var i storform ved weekendens danmarksmesterskaber for drenge og piger under 12 og under 14 år. KTK satte sig nemlig på hele 23 ud af de 36 mulige medalje, så der var ikke mange medaljer tilbage til konkurrenterne fra de andre klubber. Ved DM deltog 11 danske klubber. KTK vandt ligeledes fem danmarksmesterskaber. Det var især klubbens U12- og U14 piger, der meget tydeligt markerede at KTK har den absolut stærkeste ungdomstalentmasse i Danmark. Stortalentet den 10-årige Smilla Jensen fra Husum stillede i år både op i U12 og U14pigerækken, og det lykkedes med en meget koncentreret og målrettet indsats Smilla både at vinde U12 pigerækken og U14 pigerækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top