JES Linedance fejrer 10 års jubilæum
showdans4.jpg
Danseskolen holder til i Kedelhallen på Frederiksberg og i Gildesalen i Vanløse. www.jeslinedance.dk. Foto: Privat.
Når JES Linedance traditionen tro afslutter sæsonen, bliver det alligevel ikke helt som det plejer. Det er nemlig i år 10 år siden Jette E. Sørensen grundlagde danseskolen og det skal fejres med show og musik og det markeres med en afdansningsbal den 10. maj. Efter I nogle år at have undervist i Linedance på […]

Når JES Linedance traditionen tro afslutter sæsonen, bliver det alligevel ikke helt som det plejer. Det er nemlig i år 10 år siden Jette E. Sørensen grundlagde danseskolen og det skal fejres med show og musik og det markeres med en afdansningsbal den 10. maj.
Efter I nogle år at have undervist i Linedance på aftenskoler, tog Jette E. Sørensen i 2004 springet og startede sig egen danseskole med speciale i linedance. Det har naturligvis ikke været uden udfordringer at starte en danseskole, men det er gået stødt fremad i de sidste 10 sæsoner og danseskolen har i dag ca. 150 elever, hvoraf mange har været med siden starten. En af de dansere, der har været med i mange år, er Pernille Jøndrup.
– Jeg startede nærmest til Linedance ved en tilfældighed, da en veninde hev mig med. Vi havde begge et ønske om at komme i form og møde nogle nye mennesker – og folk der danser til countrymusik, kunne da kun være sjove! Og nu er vi begge blevet bidt af det. Jettes store engagement og det stærke sammenhold på tværs af hold og alder er en af de vigtigste grunde til, at vi har holdt ved i så mange år.
Afdansningsballet er et privat arrangement, men JES Linedance kan mødes i bybilledet hen over sommeren, når de blandt andet optræder til Frederiksberg dage og Vanløse På Den Anden Ende. Og har man selv fået lyst til at prøve Linedance, er man velkommen til sommerdans, der begynder i maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top