I Husum Boldklub er det u/15 pigerne der er på toppen
I den bedste række for årgangen i København møder holdet fra Husum både lokale naboklubber fra københavnsområdet og også Bornholms udvalgte piger spiller med i den stærkt besatte række. Efter at have indtaget 2. pladsen i den lige afsluttede vinterturnering efter Hvidovre, var det så Vanløse IF, som var modstander i sommerturneringen sidste søndag. Kampen […]

I den bedste række for årgangen i København møder holdet fra Husum både lokale naboklubber fra københavnsområdet og også Bornholms udvalgte piger spiller med i den stærkt besatte række. Efter at have indtaget 2. pladsen i den lige afsluttede vinterturnering efter Hvidovre, var det så Vanløse IF, som var modstander i sommerturneringen sidste søndag. Kampen på Damhusengen var spændende længe. Det kunne mærkes, at spillerne på de to hold alle ville vinde, der er jo ingen grund til at tabe til en skoleveninde. Da husumpigerne fik bragt sig i front midt i 1. halvleg kunne de godt kæmpende piger fra Vanløse ikke stå imod overmagten, og kampen endte 5-0 til Husum. Pigernes næste kamp er på hjemmebane i Husumparken lørdag 10. maj, kl.15.30, hvor de skal møde sidste års mesterhold fra Bornholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top