Husum løber for livet
Lørdag den 24. maj afholdes årets 2700-løb, hvor der vil være mulighed for at vælge mellem tre forskellige ruter, der går gennem Husum og Tingbjerg

Løbet starter kl. 11 med tilmelding ved EnergiCenter Voldparken, hvor Sundheds- og omsorgsborgmester Nin­na Thomsen vil trykke på startpistolen.
Løbet er hovedsagligt tiltænkt familier, og de tre ruter er derfor mellem 2 og 6 kilometer, som man både kan gå og løbe.
-Vi håber, at børnefamilier og beboere i alle aldre fra Brønshøj og resten af Køben­havn kommer og løber med. Med 2700-løbet inviterer vi til et familieløb, hvor man ikke behøver at være maratonløber for at deltage, siger en af medarrangørerne, Lone Clausen fra den boligsociale helhedsplan ’Husum for Alle’.
Udover selve løbet, vil der også være madboder og aktiviteter for børn og voksne og en lodtrækning for alle, der får målt sin løbetid.
-Der vil være sunde kager bagt af frivillige kvinder fra Tingbjerg, muligheden for at få fortaget et sundhedstjek, hoppeborg og rap med børn og unge fra Livsbanen.
Så det er mere end bare et løb, og vi håber mange vil komme og heppe, siger Lone Clausen.
2700-løbet er arrangeret af bl.a. Husum for Alle, Områdesekretariatet Ting­bjerg, Frivilligcenter Energi­center Voldparken og støttet af Lokaludvalget Brøns­høj-Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top