FCK besøgte Husum Boldklub
FCK-i-Husum-01-22-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Solen stod højt på himlen og der var masser af glade voksne og børn til stede i Husum Parken, da Superligaens sølvvinderne fra FCK i fredags kom på besøg. Der var god stemning blandt de godt 300 fremmødte, og der var især stor interesse for at tage ”selfies” med fodboldstjernerne med blandt andre Nicolai Jørgensen […]

Solen stod højt på himlen og der var masser af glade voksne og børn til stede i Husum Parken, da Superligaens sølvvinderne fra FCK i fredags kom på besøg.
Der var god stemning blandt de godt 300 fremmødte, og der var især stor interesse for at tage ”selfies” med fodboldstjernerne med blandt andre Nicolai Jørgensen i spidsen.
I Husum Parken var stillet mål op, så dem der havde lyst, kunne få lov til at spille mod deres helte og få gode fodboldtips. Bagefter kunne man få autografer og få lov til at hilse på maskotten Leo. Også Cheerleaderne fra FCK, White Cats, gave en festlig prøve på deres show til stor jubel blandt publikum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top