Erhvervsklubben ”Hvepsene” indtog Berlin
IMG_5921.jpg
Formanden for Brønshøj Boldklub, Jan Juul Jørgensen, parat til at opleve Berlin – på cykel. Foto: Bent Mikkelsen.
Brønshøj Boldklubs erhvervsklub, ”Hvepsene”, var i starten af maj på den årlige rejse til udlandet, og denne gang gik turen til Tysklands hovedstad, Berlin

18 af erhvervsklubbens 25 medlemmer deltog i turen, der var lige så vellykket som Brønshøj Boldklubs indsats på fodboldbanen i den senere tid. Med på turen var Binau Låse og Sikring, Blikken­slager­mester Tommy Schmidt, Bodenhoffs Bageri, Brønshøj Kloak, Bullers Service, Christensen og Kjærulf, Statsaut. Revision, Føtex Husum, Hellbrandt A/S Trykcenter, HH-Elteknik, Malerfirmaet Jan Hansen, Nykredit Center Herlev, Per Christensen Automobiler, Realmæglerne Olesen & Christensen, SABO Trådvarer, Sistan Shipping, Suzuki Bellahøj, WR Fuge og UCplus. Endvidere deltog repræsentanter for Brønshøj Boldklub, bl.a. den nyvalgte formand Jan Juul Jørgensen.

Cykeltur og generalforsamling
Turen startede ud for Føtex i Husum, hvor bussen stod klar til at fragte erhvervsklubben til Berlin, hvor der efter indkvartering var middag på Berlins berømte strøg, Kur­fürstendamm. Dagen efter var der mulighed for at se Berlin fra en helt andet side end ellers, da erhvervsklubben skulle på sight-seeing på cykel, ”Berlin by Bike” efterfulgt af et besøg på bryggeriet, Berliner-Kindl-Schult­heiss-Brauerei, hvor der var afsat forholdsvis kort tid til besigtigelsen af selve bryggeriet og væsentligt mere tid til den efterfølgende smag af bryggeriets produkter.
Senere samme dag kunne erhvervsklubben fejre, at Brønshøjs 1. divisionshold havde vundet endnu en kamp, denne gang over Hvidovre.
På turen blev der også afholdt generalforsamlingen, og regnskabet viste igen, hvor glad Brønshøj Boldklub skal være for det store bidrag, som erhvervsklubben år efter år kan forære til Brønshøj Boldklub. På generalforsamlingen fik klubbens nye formand, Jan Juul Jørgensen, lov til at introducere sig selv og ikke mindst hvad han har af tanker om både moderklub og den professionelle del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top