Bronze til Freja HK i slutspillet
Bronze-til-Freja-HK-i-slutspillet-001.jpg

Bronzevinderne fra Freja

Foto: Per Foldrup
I sidste weekend var Håndboldklubben Freja HK’s u/14 piger til 2. divisions slutspil i Værløse. Her skulle de i semifinalen møde Team Køge.

Freja førte med et mål, da der var ti sekunder igen, dommeren viste passivt spil og der skulle derfor afsluttes, og Team Køge fik udlignet et sekund før tid. Kampen skulle derfor afgøres i forlænget spilletid. Den forlængede spilletid var meget lige indtil midten af anden halvleg, her fik Freja HK to udvisninger, og det så derfor sort ud. Med to minutter tilbage var Freja Hk bagud og fik aldrig hentet forspringet på to mål og måtte derfor se sig slået af Team Køge. Kampen om bronze stod derfor mellem Freja HK og Skovlunde. I første halvleg var Freja HK’s piger bagud med 12-3 til Skovlunde, og der skulle ske mirakler, hvis Freja HK skulle tilbage i kampen om bronze medaljer. Freja HK fik ved hjælp af deres fremragende målmand Ajshe – der reddede tre straffekast og flere 100 % chancer kæmpet sig flot tilbage. Den ordinære spilletid blev uafgjort, og der var derfor for anden gang forlænget spillestil. Ajshe forsatte i målet med store redninger, og der blev scoret flotte mål i angrebet. Freja HK vandt bronze over Skovlunde med cifrene 22-20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top