Brodden taget af Hvepsene
Brønshøj-Silkeborg_0-2.jpg

Superredninger af Dannevang ikke nok til point

Som et af forårets mest formstærke hold tog Brønshøj lørdag imod Silkeborg IF på Tingbjerg Ground. Det skulle vise sig at blive en kamp mod overmagten på trods af storspil af Nicklas Dannevang i Brønshøj-målet. Kampen endte 0-2 og Brønshøj måtte indkassere sit første nederlag siden november. Det så ellers rigtig godt ud for hvepsene […]

Som et af forårets mest formstærke hold tog Brønshøj lørdag imod Silkeborg IF på Tingbjerg Ground. Det skulle vise sig at blive en kamp mod overmagten på trods af storspil af Nicklas Dannevang i Brønshøj-målet. Kampen endte 0-2 og Brønshøj måtte indkassere sit første nederlag siden november. Det så ellers rigtig godt ud for hvepsene i første halvleg, hvor Silkeborg blev presset helt i bund. Gentagne gange opstod der chancer efter dødbolde, men ingen af dem blev omsat til mål. Både Casper Henningsen og anfører Jesper Christjansen måtte se langt efter bonus på målkontoen. Emil Bergreen viste tænder over to omgange og Jesper Fleckner havde et godt hovedstød, men desværre lige på modstanderens målmand. Det var især de lange indkast fra Mikkel Nøhr, der voldte silkeborgforsvaret problemer.

I pausen kunne BHA’s udsendte erfare, at stemningen på udeholdets langside var ligeså kølig som vinden på denne majlørdag. Der var bestemt ikke oprykningsstemning blandt de ellers mange tilrejsende fans fra det midtjyske. Fra anden halvlegs start krævede de sort- og gulklædte hjemmefans mål, men de måtte kigge langt efter forløsningen. I stedet lynede veteranen Christian Holst og Morten Beck for udeholdet, og hvepsenes brodder var for alvor knækket. Silkeborgs første mål kom ud fra holdets første chance i hele kampen. Som tilskuer sad man lidt med fornemmelsen af, at topholdet kunne slå til når som helst, selvom de virkede meget presset i store dele af kampen. Helt farlig blev Brønshøj ikke i slutfasen, og størstedelen af de 1096 tilskuere måtte gå hjem med et uvant nederlag. Hvis man på denne blæsende dag skulle glæde sig over noget, så var det målmand Nicklas Dannevangs trio af superredninger i kampens sidste 20 minutter, som reddede Brønshøj fra et større nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top