Borgmester på cykeltur i bydelen
Morten-besøger-Brønshøj-Husum-lokaludvalg-2-maj-b14.jpg
Lokaludvalget og borgmesteren cyklede først fra Pilegården til Bellahøj Friluftsscene og derfra til Energicenter Voldparken og sluttede så ved Husum Vold. Her er Morten Kabell (med skuldertaske) ved Bellahøj Friluftsscene med repræsentanter for Lokaludvalget. Foto: Marie Schultz.
Teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) blev vist rundt i bydelen, da Brønshøj-Husum Lokaludvalg havde inviteret ham på cykeltur i bydelen

Energicenter Voldparken var et centralt stop på turen, hvor borgmesteren blev præsenteret Lokaludvalgets tanker om et urbant bynaturcenter.
– Det var en fremragende tur med Lokaludvalget. Det er inspirerende at høre om de planer, Lokaludvalget har fx om udviklingsprojektet ved Energicenter Voldparken. Det er et af byens udsatte områder, som har et stort potentiale ved at ligge op til et kæmpe grønt område. Men Tingbjerg kan forekomme isoleret. Vi skal også løfte området med bedre kollektiv transport og undersøger muligheden for en letbane, sagde Morten Kabell efter turen.

Slam fjernes fra Utterslev Mose
– Københavns Kommune arbejder målrettet på at forbedre vandkvaliteten i Utterslev Mose, der ligger lige op af Energicenter Voldparken. Teknik- og Miljøforvaltningen vil i år og næste år fjerne store mængder slam, og så arbejder man målrettet på at få Gladsaxe Kommune til at stoppe de kloakoverløb, der er med til at forurene ferskvandet i Mosen, sagde Morten Kabell. – Københavns Kommune er også i gang med at undersøge mulighederne for en letbane ud af Frederikssundsvej, der vil skabe markant bedre kollektiv transport til bl.a. Tingbjerg.
Morten Kabell kvitterede også for Lokaludvalgets tanker for Den Grønne Forbindelse, der vil kunne forbinde Husum og Tingbjerg på tværs og give cyklister og gående en grøn forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top