Nørre G´s kor og orkester giver koncert
Nørre Gymnasium har tradition for et omfattende frivilligt musikliv

Skolen råder over showband, kor, og en masse med årgangene skiftende bands og solo­musikere. I vinter deltog en stor gruppe elever i teatermusicalen ”Køben­havner­bil­leder” hvor koret sammen med band og solister var en væsentlig medspiller. Efter musicalen har koret arbejdet med et nyt og meget anderledes projekt, nemlig et overvejende a cappella projekt med overvejende klassisk tilsnit.

Søndag den 27. april, kl 16 kan man opleve kulminationen på dette projekt, når Nørre Gymnasiums kor giver koncert i Mørkhøj Kirke. Foruden koret vil der også være kammermusikalske indslag, hvor nogle af skolens klassiske musikere vil vise deres evner. Koncerten varer en times tid og adgang er gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top