Hør om Antboy-serien
Biblioteket får besøg af forfatteren

Fredag d. 25. april 2014 kl. 15.00 besøger Kenneth Bøgh Andersen, der har skrevet Antboy-serien, BIBLIOTEKET Rentemestervej og fortæller om bøgerne og om livet som forfatter. Kl. 16.30 vises filmatiseringen af bøgerne.

Kenneth Bøgh Andersen begyndte at skrive, allerede da han gik i 10. klasse, og hans forfatterskab spænder vidt. Han har modtaget adskillige priser for sine udgivelser, blandt andet børnenes egen Orla-pris tre gange. I februar 2014 blev han nomineret til årets MARTHA pris, som hvert år uddeles til danskernes yndlingsforfatter.

Filmatiseringen af Antboy-serien vandt i januar i år hele to Robert-priser. En for Visuelle effekter og en for Årets børne- og ungdomsfilm.

Filmen får i øvrigt premiere i USA d. 15. april 2014, og den amerikanske trailer røg direkte ind på 1. pladsen over de mest sete trailers på iTunes i USA, da den blev frigivet. Der er gratis adgang til arrangementet, som er for børn fra 7 år. Tilmelding er dog påkrævet på tlf. 8220 5431.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top