Forårskoncert på Københavns Rådhus
tove_hyldgaard_og_tonny_landy_2.jpg
Tonny Landy og Tove Hyldgaard optræder på Københavns Rådhus. Foto: Landy/Hyldgaard.
Lions Klubberne i Storkøbenhavn indbyder for 39. år i træk til den traditionsrige Forårskoncert i Københavns Rådhushal

Koncerten afholdes for vore ældre, ensomme og handicappede medborgere i det Storkøbenhavnske område og finder sted onsdag den 21. maj, kl. 15. Gæster i kørestole er meget velkomne, og Samariterkorpset er behjælpelig ved ind- og udkørsel, og der er også handicapelevator i højre side på Rådhuset.
Også i år har en række kunstnere og stillet sig til rådighed. Koncertens konferencier er operasangeren Tonny Landy, der også synger med sin hustru Tove Hyldgaard og bliver akkompagneret af pianisten Carold Conrad. Endvidere optræder syngepigerne Tove & Vibe, blokfløjtespilleren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal samt skuespiller Ann-Mari Max Hansen med pianisten Henrik Metz og endelig Vesterbro Sogns Ungdomskor.
Program, lodseddel / adgangskort udleveres mod en symbolsk betaling på kr. 25, og kan fås på Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hoved­gade 119,4., 2860 Søborg og kan også købes ved indgangen, Medlemmer af de Københavnske Lions Klub­ber assisterer ved koncerten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top