Fantasi og surrealisme
Billedkunstener Jonas Pihl udstiller i Rytterskolen

Fra fredag d. 9. maj og frem til d. 29. maj udstiller billedkunstner Jonas Pihl sine surrealistiske sci-fi landskabsbilleder og fantasifulde amøbeformede plast skulpturer. Kunstnerens billeder tager os med på en fremtids opdagelsesrejse ind i et forunderligt oplevelsesrum af fantasibilleder, som kan minde om scenografiske skitser til en science fiction film. Udstillingen på Rytterskolen bringer os med ind i et billede univers fuld af labyrinter af abstrakte mønstre, vægtløse rum og farveeksplosioner.
I forbindelse med udstillingen er der to arrangementer. Et foredrag om Surrealisme, med billedkunstner Jonas Pihl torsdag d. 22. maj kl. 19.30. Billetter kr. 25,- kan købes på Brønshøj Bibliotek og på bibliotekets hjemmeside.
Søndag d. 11. maj kl. 11 – 15 er der tegneworkshop med Jonas Pihl i Rytter­skolen.
For alle mellem 5 – 99 år, arrangementet er gratis og uden tilmelding. Der er fernisering fredag d. 9. maj kl. 16 – 19, hvor der serveres en forfriskning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top