Esben fra Brønshøj vandt Jeopardy
Jeopardy-D-pgm-3-5830-kopi.jpg
Esben Pedersen kunne løbe hjem med en sejr og 11.000 kroner. Foto: TV3.
-Jeg er ikke nørd

Den legendariske quiz Jeopardy indtager nu skærmen på TV3! Og som altid i Jeopardy er det helt afgørende, at deltagerne husker at formulere svaret som et spørgsmål – men derudover er det et spil, der udfordrer deltagerne ene og alene på deres paratviden og hurtighed på knappen. Værten er Adam Duvå Hall, som guider deltagerne igennem spillet, hvor de skal forsøge at tjene så mange penge som muligt ved at holde hovedet koldt og reaktionerne varme.
32-årige Esben Pedersen fra Brønshøj var fornylig medvirkende i programmet og løb som den heldige vinder hjem med 11.000 kroner og en billet til at komme med i endnu et program.
-Jeg havde set de oprindelige programmer for 15 år tilbage, men da jeg søgte og var til casting, blev jeg valgt fra. Men så så jeg en reklame for Jeopardy på TV3, og så tænkte jeg: Nu prøver jeg igen, fortæller Esben Pedersen, der denne gang blev vægtet tung nok til at deltage.
Esben er til daglig forsker inden for analysemetoder til kræftdiagnostik, men han vil absolut ikke kalde sig en nørd.
-Jeg har bare altid syntes, at quizzer er sjove. Jeg spiller også Trivial Pursuit og Bezzerwizzer, og så interesserer jeg mig bare for mange forskellige ting og orienterer mig bredt, fastslår Esben, der synes, det har været en sjov oplevelse af være med og allerede glæder sig til næste omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top